Podpora Proof-of-Concept aktivit znovu na JU

Znovu bude na Jihočeské univerzitě možné posunout svou technologii směrem k tržnímu uplatnění díky projektu zaměřenému na Proof-of-Concept aktivity. Kancelář transferu technologií JU získala již třetí velký projekt na podporu aktivit, které pomohou nasměrovat technolgie k uplatnění v praxi. I tato podpora je poskytnuta ze strany Technologické agentury ČR, z programu SIGMA. Po dvou přechozích kolech takto směřované podpory v programech GAMA byla tato výzva dlouho očekávána a podaných žádostí bylo více než mohlo být podpořeno. Podáno bylo celkem 42 žádostí, podpořeno bylo 22. KTT JU si vedla velmi dobře a umístila se v hodnocení na děleném 4 a 5 místě.

Aktuálně je vyhlášena interní výzva pro podávání dílčích projektů, samotná realizace úspěšných projektů bude moci začít od 1. ledna 2025.

Orgánem pro schválení projektových žádostí k realizaci je Rada pro komercializaci Jihočeské univerzity. Rada byla na jaře letošního roku rozšířena o dva členy z business sektoru a sice o pana Jakuba Domitru, ředitele konzultantské společnosti Busyman a pana Ing. Aleše Kopřivu, jednatele společnosti Zeko-I. 

Pravidla jsou poskytovatelem dotace částečně změněna oproti programu GAMA. KTT JU připravuje na fakultách informační dny, v rámci kterých bude informovat mmj. i o této možnosti interní podpory.

Veškeré potřebné podklady a dokumenty zde:

- 1. Interní výzva

- 2. Přihláška dílčího projektu

- 3. Příloha - rozpočet projektu

- 4. Strukturovaný CV

- 5. Čestné prohlášení řešitele DP

- 6. Prohlášení děkana

- Frascati manual

- Všeobecké podmínky

- Pravidla publicity

- Definice druhů výsledků

 

Pro jakékoliv dotazy je k dispozici projektová manažerka Edita Hronková, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel.: 702 027 181 a vedoucí KTT JU Růžena Štemberková, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., . tel.: 702 027 182. 

 

logo